Havuç Tatlısı Tarifi

Unknown | 16:02 | 0 yorum


Belki havuç sevmezsiniz ama buna hayır diyemezsiniz.? Mutlaka  denemenizi tavsiye ediyorum havuç bu kadar mi lezzetli olur.
Malzemeler
1kilo havuç
1 su bardagi toz seker
2 çorba kasigi margarin
1 çay kasigi tarçin
1 paket pötibör bisküvi tatlı üzeri için : hindistan cevizi
Krema :
1 kilo süt
4 çorba kasigi un
1 su bardagi toz seker
1 vanilya
1 poset krem santi
Havucu rendeliyorsunuz seker ve margarinle birlikte pisiriyorsunuz....Suyunu çeken havucun altini kapatip bekletin ve tarçini ekleyin ,daha sonra kirilmis bisküvileri koyun ve karistirin...
Tekli kaliplariniz varsa ona yerlestirin veya kare borcama bastirarak koyabilirsiniz.Altini kapatip içine vanilyayi ve krem santiyi ilave edip mikserde 5 dk çırpın.
Ve ikinci kat olarak havuçlu harcin üzerine dökün...Sogumaya alin ve hindistan cevizi serperek servis edin.
Afiyet şeker bal olsun,yemede yanında yat.

Category: , ,

0 yorum