Kristaller ve doğal taşlar özellikleri ve temizliği

Unknown | 14:09 | 0 yorum


Kristaller ve doğal taşlar kendisine dokunan kişilerin enerji alanlarından etkilenirler. Bu yüzden kristalinizi yada doğal taşınızı kullanmadan önce mutlaka onu temizlemeli ve daha önce ona dokunan insanların enerji artıklarından kurtarmalısınız. Bu işlemi yapmadan kristal yada doğal taş ile hiç bir çalışma yapmayın, bu faydadan çok size zarar getirir. Ayrıca kristalinizin ve doğal taşlarınızın belli zamanlarda tekrar negatif enerjilerden arındırmak için temizlemeniz gereklidir. Ayrıca kristalinizin ve doğal taşlarınızın belli zamanlarda tekrar negatif enerjilerden arındırmak için temizlemeniz gereklidir.
Kristalleri ve doğal taşları temizlemenin en bilinen iki yolu toprak ve deniz tuzudur. Toprağa gömme yönteminde 12 saat süresince kristal evde bir saksıda toprağın içine gömülü bir şekilde bırakılır. Daha sonra kristali yada doğal taşı akan suda 3-5 dakika yıkayabilirsiniz.
Diğer yöntem ise deniz tuzu eklenmiş suda kristali bir gece bırakmak ve daha sonra 10 dakika temiz akan suyun altında tutmaktır.

Category: , ,

0 yorum